Restaurant Fjorden bliver handicapvenlig

På Hestehovedet er Firma K. Damsted også lige startet på et nyt projekt. Det drejer sig om en større udvidelse af Restaurant Fjorden. Arbejdet startede sidst i februar og omfatter en tilbygning på ca. 35 kvm i kælderniveau til udvidelse af køkkenfaciliteterne, lagerrum og medarbejderfaciliteter. Her bliver også installeret en ny tank med gas - som energikilde til madlavningen i køkkenet.

Desuden opføres en ny tilbygning på ca. 100 kvm mod syd og vest i forbindelse med restaurantionslokaliteterne.
Når byggeriet står færdigt, vil indehaveren af Restaurant Fjorden, Elin Hellesø, have plads til 160 personer i to afdelinger, hvor der også installeres trådløs adgang til Internettet for gæsterne.

Byggeriet omfatter også tre nye facader, ligeom det gamle, flade tag udskiftes med et nyt med mere hældning. Der er også tænkt på de handicappede gæster i projektet. Der installeres nemlig en elevator, så kørestolsbrugere og dårligt gående let kan få adgang til restauranten.

Det store projekt forventes at stå helt færdigt omkring 1. juni i år, men arbejdet vil være så langt fremme, at Elin Hellesø kan åbne sæsonen som planlagt den 24. marts, selvom der stadig vil være lidt byggerod.

Korte fakta om byggeriet
Beliggenhed: Hestehovedet - Nakskov
Byggeperiode: Februar 2006 - Juni 2006


 
 
Forside
Om Damsted
Referencer
Snedker
Tømrer
Murer
Entreprenør
Kömmerling
Udlejning

 
 
| Firma K. Damsted | Perlestikkergade 13 | 4900 Nakskov | Tlf. 5491 0000 | Fax 5491 0001 |