Ekstra Posten den 27. marts 2006 - Damsted er involveret i mange lokale projekter.

Ca. 50 medarbejdere er beskæftiget i firmaet i øjeblikket, og 3 nye lærlinge er lige startet. Selvom frosten er i jorden, og foråret lader vente på sig, er der ikke stilstand hos firmaet Damsted, Perlestikkergade 13 i Nakskov. Indehavere af firmaet er brødrene John og Per Damsted.


Ca. 50 medarbejdere er p.t. beskæftiget i firmaet, herunder 3 snedkerlærlinge samt 2 murerlærlinge, som bliver udlært den 1. april og fortsætter i firmaet. Derudover er der lige startet 3 nye lærlinge i firmaet.

Der er således arbejde nok til alle ansatte - blandt andet er firmaet Damsted involveret i flere lokale projekter.

Nakskov Sejlklub
Et af projekterne er hos Nakskov Sejlklub, hvor Damsted har opført en tilbygning på ca. 50 kvm. til det eksisterende klubhus på hestehovedet. Tilbygningen giver mere plads til sejlklubbens medlemmer og en flot udsigt ud over Fjorden.

Vi er nu 95 % færdig med vores arbejde. Derudover mangler det sidste indendørs arbejde, som bliver udført af klubbens medlemmer, så det "nye" klubhus kan stå klar til standerhejsning søndag den 30. april, siger John Damsted.

Restaurant fjorden bliver handicapvenlig
På Hestehovedet er Damsted også lige startet på et nyt projekt. Det drejer sig om en større udvidelse af Restaurant Fjorden. Arbejdet startede sidst i frebruar og omfatter en tilbygning på ca. 35 kvm i kælderniveau til udvidelse af køkkenfaciliteterne, lagerrum og medarbejderfaciliteter. Her bliver også installeret en ny tank med gas - som energikilde til madlavningen i køkkenet.
Desuden opføres en ny tilbygning på ca. 100 kvm mod syd og vest i forbindelse med restaurantionslokaliteterne. Når byggeriet står færdigt, vil indehaveren af Restaurant Fjorden, Elin Hellesø, have plads til 160 personer i to afdelinger, hvor der også installeres trådløs adgang til Internettet for gæsterne.

Byggeriet omfatter også tre nye facader, ligesom det gamle, flade tag udskiftes med et nyt med mere hældning. Der er også tænkt på de handicappede gæster i projektet. Der installeres nemlig en elevator, så kørestolsbrugere og dårligt gående let kan få adgang til restauranten.

Det store projekt forventes at stå helt færdigt omkring 1. juni i år, men arbejdet vil være så langt fremme, at Elin Hellesø kan åbne sæsonen som planlagt den 24. marts, selvom der stadig vil være lidt byggerod.

Kommuenen får hjælpemiddelsdepot
Nakskov kommunes hjælpemiddelsdepot overfor Skovcentret er ligeledes et projekt, firmaet Damsted står for. Starten gik først i oktober 2005, og hjælpemiddeldepotet forventes klar til ibrugtagning den 1. juli 2006.
Hjælpemiddelsdepotet bliver på knapt 1000 kvm med bl.a. 9 kontorer samt personalefaciliteter for Sundhedsområdets medarbejdere. Desuden etableres bedre forhold for Sundhedsområdets biler - med åbne garager på pladsen foran depotet.

Lohse udvider
Købmand Svend Erik Lohse har også hyret firmaet Damsted til at stå for en større ombygning og udvidelse i Nygade og Kattesundet. Det giver en udvidelse af Lohses butik på ca. 150 kvm. Det gamle lager og garage
ud mod Kattesundet er revet ned, og her opføres udvidelsen til den eksisterende butik, som i øjeblikket huser Klinik for fodterapi ud mod Nygade, indrettes til brug for Lohses Stormode, som flytter fra den anden side
af Nygade. Fodterapeuterne flytter til gengæld til et større lokale, der indrettes i Lohses nuværende lokale ud mod Kattesundet med indgang herfra.

Varmtvandsbassinet skal det nævnes, at firmaet Damsted er ovedentreprenør på projektet med varmtvandsbassinet, der skal bygges ved Nakskov Idrætscenter. Her er Damsted netop gået i gang med gravearbejdet.


 
 
Forside
Om Damsted
Referencer
Snedker
Tømrer
Murer
Entreprenør
Kömmerling
Udlejning

 

 
| Firma K. Damsted | Perlestikkergade 13 | 4900 Nakskov | Tlf. 5491 0000 | Fax 5491 0001 |